Bereikbaarheid

Renovatiewerken Reyerstunnels

Vanaf zaterdagochtend 27 januari gaat de Reyers-Meisertunnel richting Meiser voor drie maanden dicht voor renovatie. Na afloop van deze werken gaat deze tunnel open voor het verkeer.

Later volgt de renovatie van de Reyers-Meisertunnel richting E40 en van de Reyers-Montgomerytunnel in beide richtingen. De tunnel van de E40 richting centrum en de Belliardtunnel richting E40 blijven open tijdens de werken.

De renovatie van vier van de zes Reyerstunnels zal een jaar duren.

Hinder en omleidingen

Een aantal verbindingen is tijdelijk niet meer mogelijk. Niet alleen de tunnel van de E40 naar Meiser wordt afgesloten, het is evenmin mogelijk om van de E40 naar Diamant te rijden. Automobilisten krijgen daarom de raad om de alternatieve routes te volgen vanaf de Ring (R0).

De omleidingen worden aangegeven met dynamische informatieborden die steeds in real time de snelste route aanduiden. De alternatieve routes lopen via de A12, de Leopold III-laan en de E411.

Om Brussel te verlaten is het niet meer mogelijk om via de Roodebeeklaan op de E40 te rijden. Een omleiding is voorzien via de Kerselarenlaan. Wie van de Roodebeeklaan naar het Meiserplein wil, rijdt best via de Plaskylaan.

Meer info

Bereikbaarheid

Makkelijke toegang tot het historisch centrum en de Europese wijk van Brussel.
Metro  en bushalte ‘Diamant’ naast residentie met lijnen naar

  • Schuman en Europese wijk (10 min.)
  • NATO HQ (15 min)
  • Centraal Station en Grote Markt (20 min.)
  • Noord Station (25 min.)
  • Brussels Airport (25 min.)

Op 2 min. met de wagen van de ring E40 (Brussel-Luik-Leuven)  met toegang tot de E19 (Antwerpen) en E411 (Namen, Luxemburg). Maak gebruik van onze betalende ondergrondse parking.

Business parken Evere, Diegem, Zaventem makkelijk bereikbaar.

Winkels, supermarkten, cafe’s en restaurants op loopafstand.